CES 2017: Lenovo™ zet 'Different Innovates Better' kracht bij met next gen productportfolio, nieuw gaming submerk en AR/VR

CES 2017: Lenovo™ zet 'Different Innovates Better' kracht bij met next gen productportfolio, nieuw gaming submerk en AR/VR

Dinsdag 3 januari 2017 — Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) zet vandaag vandaag op technologiebeurs CES 2017 zijn baseline Different Innovates Better fors kracht bij met een next gen productportfolio waaronder de vernieuwde ThinkPad X1-productlijn en Miix 720. Daarnaast lanceert Lenovo zijn gloednieuw gaming submerk Legion met twee nieuwe laptops - Lenovo Legion Y720 en Lenovo Legion Y520 - en functionele soft- en hardware voor de smart home. De Lenovo Phab 2 Pro met Tango-technologie voor augmented en virtual reality is een absolute publiekstrekker die momenteel ook bij ons wordt gecommercialiseerd.

Werk en entertainment samengevoegd  

De next generation ThinkPad X1-producten

De nieuwe generatie ThinkPad X1-producten bieden innovatie zonder toegevingen in functie van de noden van de consument, waarbij de grens tussen professioneel en privé PC-gebruik vervaagt. Dankzij de feedback van zijn klanten, analyse en ontegensprekelijke know-how heeft Lenovo deze pioriteiten in kaart gebracht. Op basis hiervan werd de X1-productlijn nog verder doorontwikkeld.

 • De lichtgewicht 2017 ThinkPad X1 Carbon is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe zilveren kleur en 13 inch formaat, en met een verlengde batterijduur van 15 uur. Het nieuwe design van de ThinkPad X1 Carbon integreert drie ThunderboltTM-poorten plus supersnelle LTE-A Wireless WAN en Wi-Fi gecertificeerde WiGigTM opties voor premium prestaties en connectiviteit. Bovendien is de ThinkPad X1 Carbon van een vingerafdruksensor met speciale chip voorzien voor verbeterde en veilige Windows Hello-aanmelding.
 • Ook de multimode ThinkPad X1 Yoga kreeg een upgade en is vanaf nu beschikbaar in een nieuwe kleur metallic zilver. De X1 Yoga is de enige 14-inch notebook met OLED-scherm. De herontworpen oplaadbare pen en het verbeterde ‘rise and fall’ toetsenbord optimaliseren de gebruikerservaring.
 • De ThinkPad X1 Tablet ten slotte blijft imponeren met zijn lichtgewicht, modulariteit en onderhoudsgemak

Werk-privé integratie met de Miix 720

De nieuwe Miix 720 is voorzien van een ultra-scherp 12-inch QHD+ scherm, een precision touchpad-enabled toetsenbord, een 7de generatie Intel® Core ™ i7-processor en Thunderbolt™ 3 voor de beste prestaties, altijd en overal.

Een betere game-ervaring met Lenovo Legion

Om te voldoen aan de snel wisselende behoeften van de gaming community lanceert Lenovo een nieuw gaming submerk, Lenovo Legion. Als onderdeel hiervan presenteert Lenovo twee nieuwe laptops: de Lenovo Legion Y720 en de Lenovo Legion Y520. Beide laptops zijn ontworpen voor mainstream en enthousiaste spelers, en bieden state-of-the-art technologie zodat ze helemaal op kunnen gaan in het spel. De nieuwe modellen zorgen voor een betere game-ervaring met de mogelijkheid tot VR via de nieuwste NVIDIA ® graphics, een betere audio met Dolby Atmos® en meer vermogen dankzij Intel's Core™ i7 processor.

‘Different’ voor een Smarter Connected Home Experience

Het toegankelijk maken van slimme technologieën

De ultieme smart home ervaring naar meer huishoudens brengen en het beter toegankelijk maken van technologie is één van Lenovo’s belangrijkste ambities. Na een aantal studies naar pijnpunten en behoeften bij de consument, presenteert Lenovo de Lenovo Smart Assistant. Dit is een nieuwe mainstream digitale persoonlijke assistent met op Amazon Alexa cloud-gebaseerde spraakdiensten. De in samenwerking met Amazon ontworpen Lenovo Smart Assistant herkent stemcommando’s van gebruikers en speelt muziek af, herinnert agenda-afspraken, voert online zoekopdrachten uit en nog veel meer.

Naast Lenovo Smart Assistant kondigt het bedrijf ook Lenovo Smart Storage aan. Dit is een veilige digitale opslagoplossing met 6TB capaciteit, dual-band draadloze toegang en multi-device auto-sync mogelijkheden.

De Lenovo 500 Multimedia Controller

Met de explosieve groei van internet-enabled Smart TV, kondigt Lenovo de Lenovo 500 Multimedia Controller aan. Dit is een state-of-the-art wireless toetsenbord en muis die in de palm van je hand past en de manier waarop huiseigenaren verbinding maken met hun PC’s, het web en schermen verbertet. Daarnaast definieert het opnieuw hoe een compacte Human Interface Device (HID) eruit moet zien, voelen en functioneren.

Unlocking AR/VR ervaring met Phab 2 Pro Apps

De Lenovo Phab 2 Pro, die momenteel wordt gecommercialiseerd, is de eerste smartphone met Tango™ technologie voor unieke mobiele AR-toepassingen. Als de smartphone voor alle Tango app-ontwikkelaars is de Lenovo Phab 2 Pro daarom hét hardware platform voor vele nieuwe apps. Hiervoor is het uitgerust met sensors die per seconde maar liefst 250.000 metingen vastleggen en informatie via motion tracking, omgevingsregistratie en dieptewaarneming verwerken.

Apps op basis van deze Tango-technologie bieden AR en VR-ervaringen op het vlak van shopping, games, interieurinrichting, design en educatie, zoals iStaging, Matterport en Hot Wheels Track Builder.

Prijzen en beschikbaarheid

 • De ThinkPad X1 Carbon is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $1,349.
 • De ThinkPad X1 Yoga is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $1,499.
 • De ThinkPad X1 Tablet is begin maart 2017 beschikbaar vanaf $949.
 • De Miix 720 (incl. toetsenbord) is begin april 2017 beschikbaar in de kleuren Champagne en Iron Gray vanaf $999.99.
 • De Lenovo Active Pen 2 is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $59.99.
 • De Lenovo Legion Y720 Laptop is begin april 2017 beschikbaar vanaf $1,399.99.
 • De Lenovo Legion Y520 Laptop begin februari 2017 beschikbaar vanaf $899.99.
 • De Lenovo Smart Assistant is begin mei 2017 beschikbaar in de kleuren licht grijs, groen en oranje vanaf $129.99. Lenovo Smart Assistant Harman Edition is begin mei 2017 beschikbaar vanaf $179.99.
 • De Lenovo Smart Storage is begin mei 2017 beschikbaar vanaf $139.99.
 • De Lenovo 500 Multimedia Controller is begin maart 2017 beschikbaar vanaf $54.99.
 • De Lenovo Phab 2 Pro is nu beschikbaar via http://shop.lenovo.com/us/en/tango/ 
Lenovo 500 Multimedia Controller
Lenovo Legion Y520
Lenovo Legion Y720
Lenovo Miix 720
Lenovo Phab 2 Pro
Lenovo Smart Assistant
Lenovo Smart Storage
Lenovo X1 Carbon 2017
Lenovo X1 Tablet 2017
Lenovo X1 Yoga 2017