Lenovo en addmyberry slaan de handen in elkaar voor het goede doel

Lenovo en addmyberry slaan de handen in elkaar voor het goede doel

Opbrengst van verkoop gaat naar Save the Children

Maandag 19 december 2016 — Computergigant Lenovo is enkele weken geleden een samenwerking gestart met addmyberry, een gerenommeerd Antwerps modelabel. De ontwerpster van addmyberry, Anne Vanaken, heeft op de Lenovo Yoga Book een gelimiteerd t-shirt ontworpen dat vanaf vandaag op de website van addmyberry te koop wordt aangeboden aan 29,99 euro/stuk. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel Save the Children.

Geïnspireerd door Lenovo’s motto #differentisbetter, ontwierp creative director Anne Vanaken een gelimiteerde t-shirt dat nu te koop wordt aangeboden. #differentisbetter is de filosofie van Lenovo maar sluit ook aan bij de visie van addmyberry. Rembert Van Cauwenbergh, oprichter van addmyberry, was meteen enthousiast over de samenwerking met Lenovo. Lenovo wil net zoals addmyberry steeds opnieuw innoveren en dit werd dan ook meteen duidelijk toen Anne Vanaken de Lenovo Yoga Book in handen kreeg.

Het exclusieve t-shirt wordt tijdens de eindejaarsperiode te koop aangeboden en er zijn 100 exemplaren beschikbaar. De opbrengst van de verkoop wordt integraal geschonken aan het goede doel Save the Children, een internationale organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen. Het t-shirt koop je hier: http://www.addmyberry.com/EN/collabs-22/lenovo-58/1/DIFFERENT-AMB-7931

Lees het volledige verhaal hier: http://neverstandstill.be/nl/yogabook/

Claudia Petré PR Consultant at NewsEngine PR