Lenovo introduceert ThinkShield by Lenovo – complete end-to-end beveiligingsoplossingen voor bedrijven

Afgelopen jaar waren er de meeste datalekken ooit, met maar liefst 2,6 miljard meldingen.* Bedrijven hebben beveiligde apparaten nodig die gevoelige gegevens beschermen tegen online en op identiteit gebaseerde bedreigingen. Lenovo is toonaangevend op het gebied van IT-beveiliging. Volgens CVEDetails.com had Lenovo tot 99% minder kwetsbaarheden en exposures dan de belangrijkste concurrenten in de eerste helft van 2018.** Zowel consumenten als bedrijven kunnen profiteren van ThinkShield by Lenovo, een revolutionaire aanpak om apparaten tijdens hun volledige levenscyclus te beveiligen.

ThinkShield by Lenovo beveiligt apparaten tijdens de volledige levenscyclus

 • Lenovo bouwt bescherming in de producten: van veilige BIOS- en firmware-ontwikkeling tot functies zoals ThinkPad Privacy Guard-beveiligingsschermen en de eerste afgeschermde webcamera in de industrie.
 • Beveiliging stopt niet bij het ontwerp: Lenovo heeft controle over de wereldwijde supply chain en heeft een strikt beveiligingsnorm en -beleid voor zijn productiefaciliteiten.
 • Lenovo's strategische partnerschap met Intel zorgt ervoor dat zij samenwerken met de Intel Transparent Supply Chain, waardoor klanten elk component van hun nieuwe systeem kunnen vinden.
 • Lenovo houdt toezicht op de beveiliging van leveranciers die intelligente componenten bouwen en zorgt ervoor dat deze voldoet aan de strenge richtlijnen en best practices voor het Trusted Supplier-programma. Voor extra transparantie kunnen Lenovo Quality Engineers op elk moment leveranciers controleren.

ThinkShield by Lenovo beschermt de identiteit en de inloggegevens van gebruikers

 • Als één van de oprichters van FIDO® biedt Lenovo de eerste en enige FIDO®-gecertificeerde authenticators en match-on-chip vingerafdruktechnologie. Dit biedt bedrijven veiligere en eenvoudigere manieren om de identiteit van hun werknemers te beschermen.
 • Een toonaangevend integratieniveau met Intel Authenticate - tot 7 authenticatiefactoren - biedt meer veiligheid en flexibiliteit dan leveranciers die minder verificatiemethoden bieden.
 • BIOS-gebaseerde Smart USB-beveiliging stelt IT-professionals in staat om USB-poorten te configureren om alleen op toetsenborden en aanwijsapparatuur te reageren, waardoor werknemers-pc's veiliger zijn.

ThinkShield by Lenovo beschermt gebruikers online

 • Lenovo WiFi Security, in samenwerking met Coronet, detecteert bedreigingen en waarschuwt gebruikers wanneer ze op het punt staan ​​verbinding te maken met onveilige draadloze netwerken.
 • BUFFERZONE®-technologie*** isoleert online bedreigingen voordat deze de hele organisatie infecteren.
 • Lenovo Endpoint Management, mogelijk gemaakt door MobileIron®, biedt een veilige, eenvoudige manier om cloud- en endpoint-beveiliging op meerdere apparaten samen te voegen.

ThinkShield by Lenovo beschermt gebruikersgegevens

 • Absolute® persistentietechnologie biedt IT-beheerders een betrouwbare verbinding met al hun apparaten, zodat ze endpoints kunnen beveiligen, risico's kunnen inschatten, beveiligingsmaatregelen op werknemersapparaten kunnen toepassen en kunnen reageren op beveiligingsincidenten.
 • Zodra apparaten aan het einde van hun levenscyclus zijn, beveiligt Lenovo potentieel gevoelige gegevens door de schijven te wissen en de onderdelen veilig te recyclen.
 • Lenovo biedt een betaalde Keep Your Drive-service die ervoor zorgt dat gevoelige informatie nooit de klant verlaat.

Met toonaangevende beveiligingsfuncties houdt ThinkShield by Lenovo bedrijven veiliger. Meer informatie op http://www.lenovo.com/ThinkShield.

_______________________

* https://breachlevelindex.com/assets/Breach-Level-Index-Report-2017-Gemalto.pdf

** https://www.cvedetails.com

*** BUFFERZONE® technology currently available in the US only

Contacteer ons
Magali Dierckx PR Consultant, youEngine
Magali Dierckx PR Consultant, youEngine
Over Lenovo

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een onderneming uit de Fortune Global 500-ranglijst met een kapitaal van 45 miljard USD en een wereldleider die Intelligente Transformatie stimuleert aan de hand van slimme toestellen en infrastructuur met als doel de best mogelijke gebruikerservaring te creëren. Lenovo maakt een van de ruimste gamma's geconnecteerde producten ter wereld met onder meer smartphones (Motorola), tablets, pc's (Thinkpad, Yoga, Lenovo Legion) en workstations, AR/VR-toestellen en smart home/office-oplossingen. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) leveren de capaciteit en het rekenvermogen voor de verbindingen die de zakenwereld en maatschappij transformeren.  Lenovo wil ieders eigenheid stimuleren en bouwen aan een slimmere toekomst waarin iedereen zich goed voelt.  Volg ons op LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, lees onze laatste nieuwtjes op onze Storyhub, of bezoek ons op http://www. lenovo.com/