Lenovo lanceert nieuwe generatie Moto G en, voor het eerst, Lenovo K5 in België

Dinsdag 17 mei 2016 — Smartphones laten ons soms in de steek. Ze maken de verwachtingen vaak niet waar als het gaat om de dingen die er echt toe doen: mooie foto's maken bij een voetbalwedstrijd van je kinderen, een videochat met je moeder of een batterij die de hele dag meegaat. Dit terwijl je juist altijd moet kunnen rekenen op de technologie van je smartphone.

Dit was het uitgangspunt voor het ontwerp van de nieuwe generatie van onze best verkochte smartphone: de Moto G. En omdat ieder mens uniek is en zijn of haar telefoon anders gebruikt, hebben we een nieuw product aan de familie toegevoegd: de Moto G Plus. De smartphone is uitgerust met betekenisvolle technologie, zodat je de echt belangrijke dingen nooit meer hoeft te missen.

De nieuwe Moto G: mis nooit meer iets van je dierbaren

De vierde generatie van de Moto G is dunner, heeft een levendig Full HD-scherm van 5,5 inch en een 13 MP-camera voor uiterst scherp beeld. Dankzij de 3000 mAh-batterij en de razendsnelle octa-core processor gebruik je de smarthone ‘s middags voor een videochat met je familie en ’s avonds voor een avondje uit met vrienden zonder dat tussendoor opladen noodzakelijk is.* En als de batterij uiteindelijk toch een boost nodig heeft, geeft TurboPower™ het apparaat binnen een kwartier weer een batterijduur van zes uur.**

Je kunt het design van de Moto G zo aanpassen dat het helemaal aansluit bij jouw stijl. Dit kan door te wisselen tussen de diverse hoesjes in verschillende kleuren. En dat alles voor een uitstekende prijs.

Moto G Plus: mis nooit meer een fotomoment dat het delen waard is

De Moto G Plus heeft alle functies van de Moto G, plus een aantal nieuwe die ontworpen zijn voor degene die nog meer vragen van hun telefoon. Een van de belangrijkste verbeteringen is de indrukwekkende camera. Niets is erger dan hét moment missen. Dat gaat nu niet meer gebeuren. De Moto G Plus heeft een 16 MP-camera met twee extra snelle focustechnologieën: laserfocus en fasedetectie autofocus. Dit zorgt er altijd voor dat je direct een scherpe, heldere foto kunt schieten, overdag én s’nachts. DxOMark, de betrouwbare industriestandaard voor lens- en camerakwaliteit, geeft de kwaliteit van de foto’s genomen met de Moto G Plus dezelfde waardering als die van de beste smartphone camera’s. Dit is beter dan die van de iPhone 6S, iPhone 6S Plus, en andere smartphones die meer dan twee keer zo duur zijn.***

Vanaf nu hoef je niet langer te rommelen met je telefoon om deze aan te zetten en in te loggen. Net als sommige duurdere smartphones heeft ook de Moto G Plus een vingerafdruklezer. Zo activeer je met één druk op de knop je telefoon. Je kunt het zelfs gebruiken voor autorisatie van aankopen in de Google Play StoreTM.

Moto G en Moto G Plus beschikbaarheid

De Moto G is vanaf begin juni beschikbaar in alle bekende e-tailers en retailers in de Benelux voor een adviesprijs van EUR 229. Moto G Plus is beschikbaar vanaf half juni voor een adviesprijs van EUR 269.

Contacteer ons voor een testexemplaar van de Moto G

Lenovo K5 vanaf eind mei beschikbaar op de Benelux markt

Lenovo lanceert de Lenovo K5 op de Benelux markt. De octa-core processor maakt het apparaat razendsnel en gemakkelijk in gebruik zodat je optimaal kan genieten van films, muziek en games. Het scherm is 5 inch breed en komt in een mooie heldere HD-uitvoering voor de beste film en video-ervaring. Vergeet koptelefoons en geniet van het dynamische geluid van de Dolby Atmos® dual stereo speakers die je muziek, films en games het rijke, kristalheldere geluid geven dat ze verdienen.

Leg met de uitstekende 13MP-camera aan de achterkant en LED flash de belangrijkste momenten in je leven vast of neem selfies met de 5MP- frontcamera. Met 48GB is er voldoende opslagcapaciteit voor al je favoriete foto’s, video’s en apps. De Lenovo K5 biedt alles wat je in een smartphone nodig hebt en meer, voor een aantrekkelijke prijs.

De Lenovo K5 heeft een strakke aluminium afwerking, een dikte van slechts 8,2 mm, een gewicht van 142 gram en is vanaf eind mei 2016 beschikbaar in Mediamarkt en Coolblue voor een adviesprijs van EUR 179. 

Contacteer ons voor een testexemplaar van de Lenovo K5

* Alle uitspraken over de gebruiksduur van een batterij zijn schattingen en zijn gebaseerd op een gemiddeld gebruikersprofiel met zowel gebruikstijd als stand-bytijd. De daadwerkelijke batterijprestaties variëren en hangen af van een groot aantal factoren, zoals signaalsterkte, netwerkconfiguratie, leeftijd van de batterij, gebruikstemperatuur, gekozen functies, instellingen van het apparaat en gebruikspatronen van bel-, data- en andere applicaties. 

** De batterij moet voor een zeer groot deel zijn opgebruikt; de oplaadsnelheid wordt lager naarmate het opladen vordert.  Alle uitspraken over de gebruiksduur van een batterij zijn schattingen en zijn gebaseerd op een gemengd gebruiksprofiel met zowel gebruikstijd als stand-bytijd op een 4G LTE-netwerk. Om de batterijprestaties te voorspellen wordt er uitgegaan van de fabrieksinstellingen in combinatie met dit gemengde gebruiksprofiel. De daadwerkelijke batterijprestaties variëren en hangen af van een groot aantal factoren, zoals signaalsterkte, netwerkconfiguratie, leeftijd van de batterij, gebruikstemperatuur, gekozen functies, instellingen van het apparaat en gebruikspatronen van bel-, data- en andere applicaties.

*** De vergelijking focust alleen op de waardering van foto´s, niet in het algemeen of wat betreft video ratings. DxOMark Mobile is de betrouwbare industriestandaard voor de onafhankelijke meting van beeldkwaliteit  en de waarderingen van de camera van mobiele apparaten. Testresultaten zijn beschikbaar via  www.dxomark.com en in de media. Andere informatie dan de DxOMark Mobile score wordt alleen gegeven door MOTOROLA zelf.

Lenovo K5
Lenovo K5
Moto G
Moto G
Moto G
Moto G
Moto G
Moto G
Moto G
Moto G
Moto G
Moto G