Maak kennis met de nieuwe Lenovo™ Miix 630 2-in-1 detachable en Lenovo™ Smart Display met ingebouwde Google Assistant™

Maak kennis met de nieuwe Lenovo™ Miix 630 2-in-1 detachable en Lenovo™ Smart Display met ingebouwde Google Assistant™

Tijdens CES® 2018 introduceert Lenovo de nieuwe Lenovo Miix 630 en Lenovo Smart Display.

Maak kennis met de Miix 630: Lenovo’s ultradunne (15,6mm) en lichte (1,33kg) Windows® 10 S 2-in-1 detachable ontworpen in samenwerking met Qualcomm® en Microsoft®. De Miix 630 geeft je de kracht en productiviteit van een laptop in combinatie met de altijd aan, altijd verbonden mobiliteit van een smartphone. Met geïntegreerde 4G LTE1 ben je nooit meer op zoek naar een Wi-Fi-hotspot en met de innovatieve Snapdragon™ 835 Mobile PC Platform werk je ook onderweg. De veelzijdige 2-in-1-detachable heeft een 12.3-inch WUXGA+ touchscreen, een volledig toetsenbord en een digitale pen.

The Miix 630 (inclusief keyboard en Lenovo digital pen) is naar verwachting begin deze zomer beschikbaar vanaf € 999.

Daarnaast introduceren Lenovo en Google® de nieuwe minimalistische en moderne Lenovo Smart Display met Google Assistant en full-HD-touchscreen om je huis en leven slimmer en gemakkelijker te maken. Dankzij de geïntegreerde Google Assistant op de Lenovo Smart Display krijg je de laatste verkeerupdates, weersvoorspellingen of vergaderschema’s waardoor je ochtend meteen op gang komt. ’s Avonds kan je weer ontspannen door vrienden te bellen via Google Duo™, YouTube™ video’s te bekijken of muziek te beluisteren.

Met de Google Assistant is de Lenovo Smart Display een unieke commando hub voor al jouw aangesloten smart home apparaten, van verlichting tot verwarming en meer. Dit allemaal met behulp van jouw stem of een simpele aanraking.

De Lenovo Smart Assistant is beschikbaar in het lichtgrijs of een natuurlijke bamboe kleur.

De 10-inch Lenovo Smart Assistant is verkrijgbaar vanaf $249,99 en het 8-inch model is verkrijgbaar vanaf $199.99. Beiden toestellen zijn naar verwachting begin deze zomer beschikbaar.

Meer over de Lenovo Smart Display lees je hier.

Meer over de Lenovo Miix 630 lees je hier.

1. Vereist een afzonderlijk gekocht mobiel abonnement dat per locatie kan verschillen. Aanvullende voorwaarden, voorwaarden en/of kosten zijn van toepassing. Verbindingssnelheden kunnen variëren vanwege de locatie, omgeving, netwerkomstandigheden en andere factoren.

Contacteer ons
Claudia Petré Account Manager, youEngine
Claudia Petré Account Manager, youEngine
Over Lenovo

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een onderneming uit de Fortune Global 500-ranglijst met een kapitaal van 45 miljard USD en een wereldleider die Intelligente Transformatie stimuleert aan de hand van slimme toestellen en infrastructuur met als doel de best mogelijke gebruikerservaring te creëren. Lenovo maakt een van de ruimste gamma's geconnecteerde producten ter wereld met onder meer smartphones (Motorola), tablets, pc's (Thinkpad, Yoga, Lenovo Legion) en workstations, AR/VR-toestellen en smart home/office-oplossingen. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) leveren de capaciteit en het rekenvermogen voor de verbindingen die de zakenwereld en maatschappij transformeren.  Lenovo wil ieders eigenheid stimuleren en bouwen aan een slimmere toekomst waarin iedereen zich goed voelt.  Volg ons op LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, lees onze laatste nieuwtjes op onze Storyhub, of bezoek ons op http://www. lenovo.com/