Moto e5 play verkrijgbaar in Benelux

Moto e5 play verkrijgbaar in Benelux

Vandaag kondigt Motorola de lokale beschikbaarheid aan van de moto e5 play Android™ Oreo™ (Go edition) in de Benelux. De moto e5 play heeft de functies die je wilt voor een betaalbare prijs.

Ontworpen voor jou

De moto e5 play heeft een 5,3-inch Max Vision-display en een beeldverhouding van 18:9. Je activeert, ontgrendelt of vergrendelt de telefoon onmiddellijk door de vingerafdruklezer in het Motorola-logo.

Neem de beste foto

Met behulp van autofocustechnologie en de 8MP camera aan de achterkant maak je de mooiste foto’s. Ook heeft moto e5 play een 5MP selfie-camera met een eigen flitser, zodat je altijd het beste licht hebt.

Daarnaast zijn de e5 plus en moto e5 nu ook beschikbaar in de Benelux.

Moto e5 plus: Groot scherm. Groot scherm. Hallo entertainment
Met een 5000 mAh batterij is de moto e5 plus een perfecte telefoon voor op reis. Het 6” Max Vision-scherm en 18:9 beeldverhouding zorgen ervoor dat het model perfect in de hand past. Daarnaast voelt het ook nog eens goed aan door het golfpatroontje in het design en licht gebogen achterkant en ontgrendel je hem in een mum van tijd dankzij de vingerafdrukscanner.

Moto e5: Zie meer. Doe meer.

Ook de moto e5 is er voor je gedurende de dag. Door het 5.7” Max Vision scherm, 18:9 beeldverhouding en ergonomisch gebogen achterkant ligt dit model lekker in de hand. Met de discrete vingerafdrukscanner zijn notificaties, telefoongesprekken of de home pagina gemakkelijk direct te openen. De speciale microSD geeft je extra ruimte voor foto´s, muziek en video´s.

De moto e5 play is beschikbaar voor een prijs van €99,99. Moto e5 plus is beschikbaar voor een prijs van €189,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs. De moto e5 is beschikbaar voor een prijs vanaf €149,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.

Meer informatie, prijzen en specificaties vind je terug op de blog van Motorola.

Over Lenovo

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een onderneming uit de Fortune Global 500-ranglijst met een kapitaal van 45 miljard USD en een wereldleider die Intelligente Transformatie stimuleert aan de hand van slimme toestellen en infrastructuur met als doel de best mogelijke gebruikerservaring te creëren. Lenovo maakt een van de ruimste gamma's geconnecteerde producten ter wereld met onder meer smartphones (Motorola), tablets, pc's (Thinkpad, Yoga, Lenovo Legion) en workstations, AR/VR-toestellen en smart home/office-oplossingen. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) leveren de capaciteit en het rekenvermogen voor de verbindingen die de zakenwereld en maatschappij transformeren.  Lenovo wil ieders eigenheid stimuleren en bouwen aan een slimmere toekomst waarin iedereen zich goed voelt.  Volg ons op LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, lees onze laatste nieuwtjes op onze Storyhub, of bezoek ons op http://www. lenovo.com/