Moto e5 play verkrijgbaar in Benelux

Moto e5 play verkrijgbaar in Benelux

Donderdag 16 augustus 2018 — Vandaag kondigt Motorola de lokale beschikbaarheid aan van de moto e5 play Android™ Oreo™ (Go edition) in de Benelux. De moto e5 play heeft de functies die je wilt voor een betaalbare prijs.

Ontworpen voor jou

De moto e5 play heeft een 5,3-inch Max Vision-display en een beeldverhouding van 18:9. Je activeert, ontgrendelt of vergrendelt de telefoon onmiddellijk door de vingerafdruklezer in het Motorola-logo.

Neem de beste foto

Met behulp van autofocustechnologie en de 8MP camera aan de achterkant maak je de mooiste foto’s. Ook heeft moto e5 play een 5MP selfie-camera met een eigen flitser, zodat je altijd het beste licht hebt.

Daarnaast zijn de e5 plus en moto e5 nu ook beschikbaar in de Benelux.

Moto e5 plus: Groot scherm. Groot scherm. Hallo entertainment
Met een 5000 mAh batterij is de moto e5 plus een perfecte telefoon voor op reis. Het 6” Max Vision-scherm en 18:9 beeldverhouding zorgen ervoor dat het model perfect in de hand past. Daarnaast voelt het ook nog eens goed aan door het golfpatroontje in het design en licht gebogen achterkant en ontgrendel je hem in een mum van tijd dankzij de vingerafdrukscanner.

Moto e5: Zie meer. Doe meer.

Ook de moto e5 is er voor je gedurende de dag. Door het 5.7” Max Vision scherm, 18:9 beeldverhouding en ergonomisch gebogen achterkant ligt dit model lekker in de hand. Met de discrete vingerafdrukscanner zijn notificaties, telefoongesprekken of de home pagina gemakkelijk direct te openen. De speciale microSD geeft je extra ruimte voor foto´s, muziek en video´s.

De moto e5 play is beschikbaar voor een prijs van €99,99. Moto e5 plus is beschikbaar voor een prijs van €189,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs. De moto e5 is beschikbaar voor een prijs vanaf €149,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.

Meer informatie, prijzen en specificaties vind je terug op de blog van Motorola.

e5 play
e5 play